Om Flisbyen Maskin

Vi leverer topp utstyr til god pris.

Flisbyen Maskin opererer innen utleie av gravemaskiner, lifter, tilhengere, maskiner og stillas, til så vel private som profesjonelle aktører innen byggenæringen, renhold, entreprenører og andre beslektede bransjer. Vi ønsker å være en samarbeidspartner enten du skal leie for en dag eller langtidsleie. Dersom det er maskiner du ikke finner i vår utleie park; ta kontakt med oss så ordner vi det meste.

Flisbyen Maskin skal være Vikens foretrukne selskap innen utleie av mindre maskiner og objekter gjennom markedets beste maskiner og objekter til markedets laveste priser og med de mest effektive og kostnadsbesparende løsninger. 

Maskinfører

Hvis du syns jobben er ubehagelig eller bare ikke orker å gjøre jobben selv, kan du leie maskinfører fra oss til en lav pris.

Levering

Vi kan levere og hente utstyret du leier, og vi tar oss av vaskingen av utstyret også. Du trenger bare å fortelle hvor og når du vil ha utstyret.

Kvalitet med høy driftstid

Vi har bevisst valgt kjente merker som vi har gode serviceavtaler på, slik at vi vet at alt fungerer den dagen du trenger utstyret.

Vi lever av fornøyde kunder. Service og tilgjengelighet er noe vi setter høyt i Flisbyen Maskin

Flisbyen Maskin har som mål å bli Vikens største utleiefirma, for å nå dit må vi levere det vi lover hver gang.

Hvorfor Flisbyen Maskin?

Høyt service nivå

Prisgaranti

Levering på byggeplass fra 07:00

Høy faglig kunnskap